Найдешевший Land Cruiser від Toyota показали на нових зображеннях

Підпишись на нас:

Toyota працює над найкомпактнішою і, відповідно, найдешевшою версією позашляховика Land Cruiser. Цю інформацію вже підтверджено представниками компанії і навіть позначено попередні терміни появи новинки в продажу – 2025 рік.

Подробиці

Який вигляд може мати такий автомобіль поміркували незалежні дизайнери з порталу “CarsCoops”, які опублікували свіжі рендери цієї перспективної японської новинки.

За неофіційною інформацією, машина отримає назву Land Hopper, але не виключено, що в підсумку для машини оберуть якесь з інших найменувань, зокрема FJ Cruiser, FC Cruiser або Compact Cruiser. Незалежно від того, як позашляховик називатиметься, автомобіль стане компактною версією Land Cruiser і, мабуть, головним конкурентом Ford Bronco Sport.

Найдешевший Land Cruiser від Toyota показали на нових зображеннях

На комп’ютерній візуалізації, розкритій у Мережі, машина постала в брутальному образі з квадратним кузовом, міцними бамперами, захисним облицюванням у вигляді нефарбованого пластику, а також встановленим зовні запасним колесом, прикрученим до задніх дверей.

Продавати новинку збираються як із двигунами внутрішнього згоряння, так і з гібридними силовими агрегатами, а згодом позашляховик може отримати ще й повністю електричну версію.

Найдешевший Land Cruiser від Toyota показали на нових зображеннях

Довжина нової позашляхової моделі Toyota має становити 4,5-метра, ширина – близько 1,8-метра, а висота – 1,9-метра, що близько до габаритів популярного кросовера Corolla Cross, але набагато менше, ніж у випадку навіть із Land Cruiser 250 (на фото вище).

Що стосується порядку цін, то експерти впевнені, що за машину проситимуть приблизно від 30 тисяч доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: