В Україні розробляють новий тип колісних роботів-камікадзе

Підпишись на нас:

Для нанесення точних ударів по ворожих цілях з безпечної відстані український розробник Brave1 представив наземного робота-камікадзе Ratel S.

Подробиці

Цей наземний робот може служити мобільним носієм боєголовок, таких як протитанкові міни або бомби. Його ключова особливість полягає в тому, що оператори можуть дистанційно підривати танки або укріплення противника з безпечного місця, забезпечуючи безпеку військового персоналу.

Роботизована платформа може похвалитися максимальною швидкістю 24 кілометри на годину і запасом ходу до 6 кілометрів. Він може безперервно працювати до 2 годин без підзарядки. Ratel S успішно пройшов польові випробування та зараз розпочато серійне виробництво, що є значним прогресом у оборонних технологічних можливостях України.

Інновації та розробка Ratel S є частиною ширших зусиль розробника Brave1. Спільними засновниками є Мінцифри України, Міноборони України, Генштаб Збройних Сил України, Рада національної безпеки і оборони, Міністерство стратегічних галузей промисловості України та Мінекономіки України.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: