Відроджений Renault Logan 1-го покоління показали під час транспортування в Ірані

Підпишись на нас:

Цієї весни в Ірані відбулася прем’єра нового седана компанії Saipa, що являв собою глибоко модернізований варіант популярного в Україні Renault Logan першого покоління.

Подробиці

Автомобіль отримав складну назву Pars Khodro Cadilla P90, але через проблеми з локалізацією так і не став на конвеєр. Напередодні його сфотографували під час перевезення в Тегерані.

Як пишуть журналісти видання “Khodro Bank”, в об’єктиви фотошпигунів, найімовірніше, потрапив не серійний варіант Cadilla P90, а прототип. Принаймні машина виглядає точно так само, як шоу-кар зразка квітня цього року.

Відроджений Renault Logan 1 покоління зняли під час транспортування в Ірані

Крім того, Saipa ще навіть не завершила сертифікацію машини, а отже про появу товарного зразка поки що говорити рано.

За задумом авторів, проект Pars Khodro Cadilla P90 має являти собою оновлену версію седана Renault Logan 1 покоління з часткою суто іранських комплектуючих у 97 відсотків.

На прем’єрі автомобіля навесні 4-дверка відрізнялася від першого “Логана” власною передньою і задньою частинами кузова, а також осучасненим інтер’єром.

Відроджений Renault Logan 1 покоління зняли під час транспортування в Ірані

Під капотом тієї машини розташувала 1,6-літровий атмосферний мотор ME16, створений на основі двигуна Peugeot EC5. Асистували йому 5-ступінчаста “механіка” та 6-швидкісна автоматична коробка передач маловідомої китайської фірми DAE.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: