Toyota показала нову містку альтернативу мінівену та позашляховику

Підпишись на нас:

Коли покупцю потрібен автомобіль із трьома рядами сидінь, то вибір обмежується машинами із сегменту мінівенів або SUV (кросовери та позашляховики). Новий концепт-кар Toyota, який отримав ім’я X-Van Gear Concept, є відповіддю на цю дилему. Напередодні його офіційно показали у стінах Токійського автосалону (Japan Mobility Show).

Подробиці

Прототип, продемонстрований наживо на виставці, покликаний показати варіант автомобіля, який крім просторого салону може похвалитися ще й непоганими позашляховими характеристиками.

Toyota X-Van Gear ConceptУсередині машини реалізовано модульний інтер’єр, призначений для сімейних поїздок та активного відпочинку. Трирядне компонування дозволяє вмістити в X-Van Gear до шести осіб, а крісло переднього пасажира має поворотний механізм, що створює комфортний і зручний простір для всіх пасажирів, схожий на вітальню.

Toyota X-Van Gear Concept

Сидіння заднього ряду у разі потреби можна використовувати як стіл для пікніка або імпровізованих обідів на ходу.

У Toyota заявляють, що для машини передбачено відразу шість різних конфігурацій сидінь, тому інтер’єр X-Van Gear можна адаптувати майже до будь-яких потреб.

У симбіозу мінівена та позашляховика від «Тойоти» відсутні задні стійки, що спрощує посадку та висадку пасажирів, а також полегшує навантаження та розвантаження машини.

Toyota X-Van Gear Concept

Довжина X-Van Gear складає 5,2 метра, ширина – 1,9 метра, а висота – майже 2 метри. Таким чином, він компактніший, ніж модель Toyota Sienna, що робить його ідеальним для маневрів у межах вузьких міських вулиць або поїздок бездоріжжям.

Подробиць про те, на якій платформі був побудований автомобіль, японці поки не розкривають, але не виключають, що найближчими роками X-Van Gear Concept може з’явитися серійне втілення.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: