4 автомобільні прем’єри, на які варто чекати в листопаді

Підпишись на нас:

В наступному місяці відомі виробники представлять 4 цікавих автомобілі, які можуть бути цікаві і для українських покупців.

Mercedes-Benz GLE

Розкрито 4 важливі автомобільні прем'єри, на які варто чекати в листопаді

2 листопада Mercedes-Benz випустить оновлений GLE 450d, який прийде на заміну 400d. Поки що на ринку залишаться 300d і 450 але вони вже будуть випускатися з гібридною силовою установкою, так як отримають стартер-генератор на 48 В. Таким чином останні стануть потужніші на 20 к.с. і збільшать крутний момент на 200 Нм.

Оновлення у кросоверу будуть проведені, як зовні, так і в салоні. Зовні будуть нові:

  • передній бампер;
  • світлодіодні фари і ліхтарі;
  • легкосплавні колісні диски.

В салоні очікується поява нових матеріалів оздоблення, мультикерма, що нагадує рульове колесо в S-Class, а також передової системи активного круїз-контролю Distronic Plus і оновленої мультимедійної системи MBUX.

Mercedes-AMG C43

Розкрито 4 важливі автомобільні прем'єри, на які варто чекати в листопаді

Також другого 2 листопада німецький виробник оновить покоління W206. Фірмова решітка AMG Panamericana з повітрозабірниками на передньому бампері, адаптивні світлодіодні фари, глянцеві чорні зовнішні дзеркала, 18-дюймові колеса, новий задній бампер із дифузором і чотири вихлопні патрубки.

Бензиновий турбодвигун на 2-літри і з 4-ма циліндрами зі стартер-генератором видасть 402 к. с. і крутний момент 500 Нм. В парі з ним працюватиме 9-діапазонна автоматична коробка передач з функцією “Race Start”.

Skoda Superb

Розкрито 4 важливі автомобільні прем'єри, на які варто чекати в листопаді

Хоча офіційний дизайн новинки вже відомий завдяки ескізам, але технічні і багато інших деталей про автомобіль залишаються загадкою. Представлять новинку 2 листопада, а старт продажів запланований на 2024 рік.

Чеську новинку запропонують із великим набором двигунів, серед яких бензинові, дизельні та гібридні агрегати, оснащені автоматичною коробкою передач.

Dacia Duster (Renault Duster)

Розкрито 4 важливі автомобільні прем'єри, на які варто чекати в листопаді

Під кінець листопада (29-го числа) буде представлений і оновлений Duster. Свіжа генерація цього “паркетника” отрмає повністю переглянутий дизайн і інтер’єр.

В нас і в Європі автомобіль отримає 3 варіанти двигунів: літровий турбо, 1.2-літровий гібрид і 1,3-літровий “наддувний” агрегат.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: