За гібридним позашляховиком Tank 400 вишикувалися черги

Підпишись на нас:

На початку жовтня стало відомо про те, що компанія Tank починає продажі в Китаї нової версії позашляховика з індексом 400. Автомобіль був створений на базі повнопривідної гібридної архітектури Hi4-T, яка забезпечувала йому сукупний запас ходу до 800 кілометрів.

Подробиці

Минуло менше місяця і головний офіс Great Wall, що володіє брендом Tank, поділився вражаючою для компанії статистикою зібраних замовлень на новий гібридний “Танк”.

Згідно з інформацією, розкритою прес-службою компанії, за неповний жовтень у Китаї вдалося отримати понад 12 тисяч заявок на придбання Tank 400 Hi4-T, що є вражаючим показником навіть порівняно з бестселером марки Tank 300, який продається вже понад рік.

За гібридним позашляховиком Tank 400 вишикувалися черги

Високий попит на машину призвів до того, що за нею почали утворюватися черги, оскільки щотижневі замовлення продовжують зростати.

Нагадаємо, Tank 400 Hi4-T є позашляховиком, що працює на бензиновому 2-літровому турбомоторі та електротязі, яку забезпечує електромотор із вбудованим у нього дев’ятидіапазонним “автоматом”. Сумарна віддача такого тандему дорівнює 408 кінським силам, а піковий крутний момент становить 750 Нм.

Довжина машини – 5 метрів, ширина – 2 метри, а висота – 1,9-метра. Відстань між осями дорівнює 2,8-метрам.

За гібридним позашляховиком Tank 400 вишикувалися черги

Виключно на електротязі гібридний Tank 400 здатний подолати понад 105 кілометрів (за циклом WLTC), а сукупна далекобійність машини становить 800 км.

Автомобілі компанії Tank зараз неофіційно продаються, зокрема і в Україні, але модельна лінійка цього бренду охоплює поки що тільки дві машини – Tank 300 і Tank 500.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: