Названо майже безкоштовний спосіб надовго захистить пороги вашого авто від бруду та іржі

Підпишись на нас:

Будь-який більш-менш досвідчений автолюбитель розуміє, що більшою мірою машини страждають від корозії в найуразливіших місцях, до числа яких насамперед належать пороги. Ці кузовні елементи хоч і мають хороший захист ще з заводу, але з часом отримують масу пошкоджень. Також на них найсильніше налипає бруд у зимову пору року. З цієї причини автомобілістам було б корисно володіти інформацією про те, як захистити пороги від корозії.

Подробиці

У цьому разі рецепт доволі простий, але підійти до нього потрібно одразу, щойно в користування автомобіліста потрапила нова або стара машина. Тут важливо звернути увагу на той факт, що пороги страждають як із зовнішнього боку, так і зсередини, адже ці кузовні елементи завжди зачіпають в момент посадки в салон. Тут в обов’язковому порядку потрібно дотримуватися акуратності і вимагати цього ж від пасажирів, які сідають в салон транспортного засобу.

На практиці акуратна посадка в салон, особливо в зимову пору року, – це велика частина запоруки того, що пороги прослужать значно довше. В якості ж додаткових заходів захисту варто розглянути пластикові декоративні накладки. На сьогодні, з їх придбанням не повинно виникати труднощів, оскільки це легкодоступний аксесуар. Встановити накладки досить просто, головне лише попередньо ретельно помити машину і знежирити поверхню, адже в якості кріплення тут застосовується двосторонній скотч.

З тим як захистити видиму частину порогів у салоні автомобіля все доволі просто, але що робити з тими кузовними елементами, які знаходяться зовні та найбільше контактують з брудом. В даному випадку також немає якихось істотних проблем і рішення досить просте. Із заводу на днище ТЗ наноситься антикорозійний захист. На практиці його вистачає на рік-два активної експлуатації машини. Тому процедура повторюється в міру необхідності і за цим потрібно своєчасно стежити.

Також автолюбитель має частіше звертати увагу на наявність або відсутність видимих пошкоджень лакофарбового покриття на порогах і відповідно вчасно усувати ці проблеми, не шкодуючи при цьому коштів на якісний ремонт. Що ж стосується захисту від бруду, від якого якраз найчастіше і гниють пороги, то тут можна піти простим і перевіреним шляхом. Наразі в будь-якому магазині автозапчастин можна придбати відповідне мастило.

Тут йдеться про склад, який перешкоджає налипанню снігу на пороги і арки. На крайній випадок можна використовувати звичайне силіконове мастило і час від часу повторювати процедуру в міру необхідності. Зрозуміло, також необхідно завжди утримувати свою машину в чистоті, адже це дає змогу не тільки зберігати її презентабельний вигляд, а й вчасно помічати будь-які дефекти, які тільки могли з’явитися на кузові за час експлуатації транспортного засобу. Такий підхід не вимагає великих вкладень, але дає змогу забути про всякі проблеми, пов’язані з корозією.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: