ТОП-5 найнадійніших авто з пробігом, які коштують від 6000 доларів

Підпишись на нас:

Обзавестися своєю машиною мріє багато хто, але далеко не всі готові витрачатися на купівлю нового ТЗ. У цій ситуації можна звернутися до ринку старих автомобілів, але тут також є ціла низка підводних каменів.

Наприклад, у сучасних реаліях не так просто зрозуміти, на яку модель можна претендувати з тим чи іншим бюджетом. З цієї причини тут хотілося б розглянути на конкретному прикладі, що насправді можна буде купити за 6 000 доларів. Зазначимо, що перераховані моделі, як правило, коштують дорожче на ринку, але деякі версії пропонуються за цілком невеликі гроші.

Skoda Octavia

Skoda Octavia

Ця модель не просто так улюблена багатьма українськими автомобілістами. Octavia поєднує в собі зухвалий образ, надійну технічну частину, хороше оснащення, а також досить високий рівень комфорту для свого класу. У бюджеті від 6000 доларів можна звернути увагу на модель у другому поколінні 2008 – 2010 років виробництва з адекватним пробігом і прозорою історією. Оптимально, якщо автолюбитель зможе підібрати собі варіант, укомплектований 1,6-літровим мотором на АКПП або з механічною коробкою перемикання передач.

Citroen C4

Citroen C4

Безумовно, Octavia в цьому бюджеті – це один з найбільш підходящих для купівлі варіантів, але не варто зациклюватися лише на цій моделі, оскільки є ще також досить цікаві автомобілі. Як приклад можна розглянути C4 у першому поколінні. Тут варто звернути увагу на моделі 2009 – 2011 років виробництва в хорошому стані. Машина комфортна, має приємний салон, але буде трохи дорожчою в обслуговуванні. Наразі можна без особливих проблем підібрати такий автомобіль з пробігом до 250 тис. км, на “механіці” з 1,6-літровим мотором.

Mitsubishi Lancer

Mitsubishi Lancer

Щоб не розглядати дуже популярний варіант в особі Octavia або не звертати увагу на “француза”, можна піти іншим шляхом і зупинитися на придбанні цього “японця”. Lancer – це справжнісінька легенда, яка користується величезним попитом на вторинному ринку. Машина недорога в обслуговуванні, комфортна і, що найголовніше, надійна. Особливо остання якість проявляється в адекватних руках автомобіліста, який вчасно обслуговує свій ТЗ. Наразі в цьому бюджеті можна буде розглянути модель 2008 – 2009 років випуску з пробігом близько 250 тис. км, на “механіці” і з 1,5- або 1,8-літровим силовим агрегатом.

Renault Logan

Renault Logan

Безумовно, всі перераховані варіанти хороші і привабливі кожен по-своєму, але часом з таким бюджетом хочеться підібрати щось свіже, нехай і простіше в плані комфорту або опцій. У цьому разі звернути увагу варто на Logan у другому поколінні. Це дуже надійна модель з “невбиваємою” підвіскою і міцною технічною частиною. Цей автомобіль оптимально підходить для повсякденного використання, обходиться недорого в утриманні, а також дає змогу забути про потребу в ремонті навіть у разі досягнення великих пробігів. Тут варто розглянути варіанти 2012 – 2014 років випуску з “механікою” і з 1,6-літровим мотором.

Ford Mondeo

Ford Mondeo

Часом з таким бюджетом хочеться розглянути щось більш комфортне і високе за класом, проте сьогоднішні ціни частіше рубають всі ці бажання на корені. Єдиний варіант, до якого ще якось можна придивитися за такі гроші, – це Mondeo в четвертому поколінні в дорестайлінговій модифікації. Знайти такий автомобіль у хорошому стані з цим бюджетом не просто, але загалом можливо, якщо витратити на пошуки час. Машина комфортна, надійна і не така дорога в утриманні, якщо порівнювати з багатьма однокласниками. Розглянути можна ТЗ 2008 – 2009 років випуску з 2,0-літровим мотором на “механіці”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: