З’явилися подробиці про мотори і терміни дебюту оновленого Peugeot 5008

Підпишись на нас:

В ЗМІ з’явилася інформація про те, коли буде представлений оновлений Peugeot 5008 2025. Про це розповіла фінансовий директор компанії Stellantis Наталі Найт. Згідно з наданими даними, кросовер презентують у серпні наступного року. Більш точні терміни озвучать пізніше.

Подробиці

Що стосується його дизайну, то він, найімовірніше, буде виконаний у тому ж стилі, що і новий Peugeot 3008. Кузов збереже колишні обриси, за винятком деяких коригувань у формі бамперів. Зате оптика буде представлена аналогічними фарами HED і денними ходовими вогнями в тому самому форматі. Радіаторна решітка також отримає той самий складний візерунок. У салоні теж буде багато спільного, за винятком деяких опцій.

З'явилися подробиці про мотори і терміни дебюту оновленого Peugeot 5008

Побудований Peugeot 5008 буде на новій платформі Stellantis STLA Medium. Саме на цій платформі базуватиметься електрична версія кросовера. Запас ходу очікується в межах 700 км. Буде доступна і гібридна установка “м’якого” типу. Її віддача може становити 134 к.с. В електроверсії можуть бути доступні двигуни з потужністю від 207 до 316 к.с. Батареї матимуть ємність у 73 і 98 кВт*год. Крім цього, у 2024 році будуть показані Peugeot e-408, Fiat 600e і квадрицикл Fiat Topolino.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: