В Японії дебютував новий седан Toyota Crown з двигуном на водні

Підпишись на нас:

Компанія Toyota продовжує розширювати нове сімейство Crown. Але зараз до його складу замість кросовера увійшов новий седан. В Японії дебютувала оригінальна версія Toyota Crown 2024 року, яка виділяється преміальним виконанням (у салоні використовуються шкіра і дерево) і технологічним оснащенням.

Подробиці

Однією з головних особливостей новинки стало те, що вона комплектується водневим двигуном. Автомобіль здатний проїжджати близько 820 кілометрів, а на заповнення паливних баків у нього йде всього 3 хвилини. У рух новинка приводиться за рахунок 2,5-літрового мотора, який поєднується з двома електроагрегатами. З чуток, їхня сукупна віддача перевищує 300 к.с.

Компанія Toyota продовжує розширювати нове сімейство Crown. Але зараз до його складу замість кросовера увійшов новий седан.

Новинка виділяється великими розмірами: її довжина досягає 5029 мм при 3-метровій колісній базі. Усі характеристики седана поки що не розкриті. Автомобіль призначається для японського ринку. Але не виключено, що з часом він з’явиться в інших країнах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: