Експерти назвали два недорогих седани, які не потребують великих витрат після купівлі

Підпишись на нас:

Якщо ви в пошуках вживаного автомобіля, але при цьому виключили зі списку все «китайське», то можна знайти кілька не надто дорогих седанів, які не потребуватимуть величезних витрат на обслуговування і ремонт у наступні роки.

Подробиці

Йдеться, звісно, про знаменитих братів Hyundai Accent і Kia Rio. Побудовані на єдиній платформі седани непогано зарекомендували себе на українських теренах і тривалий час носили у нас статус бестселерів ринку.

Розкрито два не дуже дорогих седани, які не потребують великих витрат після купівлі

Як Accent, так і Rio, мають просту конструкцію, яка може похвалитися непоганою ремонтопридатністю. Та й ламатися в них особливо нічому.

Щоправда з машинами з високими пробігами (за 200 тисяч км) обов’язково варто перевірити відсутність задирів у циліндрах двигуна. Вони могли виникнути, якщо у попереднього власника машини розвалився каталітичний нейтралізатор, а його частинки засмоктало в камеру згоряння мотора.

Утім, ця проблема є не сильно поширеною, а у випадку з відносно новими машинами і зовсім не варта уваги.

Одним із головних плюсів Accent і Rio завжди було недороге обслуговування і невисока вартість навіть оригінальних запчастин. Якщо зекономити хочеться ще більше, то завжди можливо знайти корейські аналоги запчастин, які не сильно вдарять по гаманцю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: