“Найкращий автомобіль на планеті” готують до оновлення: який він матиме вигляд

Підпишись на нас:

Електричний кросовер EV6, що з’явився в лінійці компанії Kia у 2021 році, за кілька років своєї присутності на світовому авторинку зібрав чимало позитивних відгуків від журналістів і покупців. Ба більше, він залишається чинним переможцем премії “World Automobile Awards” та володарем звання “Найкращий автомобіль на планеті”. Зараз для нього готується рестайлінг. Чого можна від нього чекати показали дизайнери з Південної Кореї.

Подробиці

Рендеринг машини був заснований на шпигунських фотографіях прототипів реформеного EV6, які нещодавно вдалося підловити на дорогах Сеула.

"Найкращий автомобіль на планеті" готують до оновлення: який він матиме вигляд

На зображенні, викладеному автомобільними художниками з каналу “Mocar”, найкращий автомобіль у світі за версією “WAA” отримав істотно перелицьовану передню частину кузова з цілком новою графікою головної оптики, що складається не з цільних фар, а зі з’єднаних між собою світлодіодних смуг з основним блоком посередині.

Кардинальне перетворення в екстер’єрі новинки мають пережити, зокрема, і її бампери. Наприклад, передній може обзавестися іншими лініями і сріблястою накладкою, а задній не горизонтальними, а вертикальними світловідбивачами.

Серйозних змін з точки зору «техніки» в новому EV6 чекати не варто. Нововведення якщо і будуть, то охоплюватимуть щонайбільше ефективніші електромотори і тягові батареї злегка збільшеної ємності.

"Найкращий автомобіль на планеті" готують до оновлення: який він матиме вигляд

Прем’єра оновленого Kia EV6 може відбутися ближче до літа 2024 року. Першим ринком для нього стане рідна Південна Корея, а до кінця року машина має дістатися Європи і США.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: