Сотні одиниць техніки та помста за провалений наступ: окупанти знущаються над мирними громадянами

Підпишись на нас:

Новий штурм Авдіївки готують окупанти на Донеччині. Однак не все так легко, як здавалося б, заявився голова міської військової адміністрації (МВА) Віталій Барабаш в ефірі телемарафону 7 листопада.

Сотні одиниць техніки та помста за провалений наступ: окупанти знущаються над мирними громадянами
Наразі вже стовідсотково відомо про готовність росіян до нового штурму. Окупанти просто чекають на гарну погоду, котра на їх думку має сприяти наступу.

«Третя хвиля однозначно буде. Ворог перегруповувався після другої хвилі невдалих штурмових дій, підтягував резерви як техніки, так і особового складу. Найімовірніше, вони вже готові до третьої хвилі, але погодні умови їм не дають застосовувати техніку. Майже тиждень падав рясний дощ, ґрунти дуже важкі і техніка не їде», — заявив Віталій Барабаш.

На жаль, вже стало закономірністю, що під час провалів окупанти починають обстрілювати мирних громадян. Таким чином здійснюється помста ЗСУ. Вранці в період з 10:30 до 10:55 рф застосували 12 керованих авіабомб, що були скинуті на житлові квартали.
За офіційними даними, окупанти підтягнули резерви для нового штурму Авдіївки. Ситуація на цьому напрямку складна, однак українські захисники тримають оборону.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: