Презентували седан і позашляховик Chery Amulet з витратою 4.2 літри на 100 км

Підпишись на нас:

Для китайського ринку відбулася прем’єра двох автомобілів, які увійдуть до нової лінійки Chery Amulet. Цей суббренд ще відомий під такими індексами, як Fengyun, Fulwin і Windcloud. Що стосується презентації, то вона була приурочена до заходу Chery Fengyun New Energy Night 2023. Тут були показані седан Fengyun A9 і позашляховик T11.

Подробиці

Загалом під цим брендом заплановано випуск 24 транспортних засобів, в оснащенні яких використовуватимуться виключно гібридні установки. У період з 2024 по 2025 рік компанія презентує щонайменше одинадцять моделей, уже анонсованих під індексами A9, T11, E3, E7, E8, A8, T6, T7, T8, T8 Max і T9. Перші два зі списку вже показані громадськості – залишилося дочекатися прем’єри ще дев’яти.

У Китаї відбулася презентація нових седана і позашляховика Chery Amulet

Автомобілі даної серії будуть будуватися на базі системи Kunpeng Super Performance Electric Hybrid C-DM, в якій використовуються двигун Chery ACTECO 1.5TGDI в поєднанні з 3-ступінчастою КПП DHT. Витрата пального для них заявлена на рівні 4,2 літрів на 100 км, а до 100 км/год вони розганятимуться за 4,26 секунди. Для седана заявлені автопілот третього рівня і запас ходу на електротязі до 200 км, але загальний відповідає 1400 км. Позашляховик має 6-місний салон і кузов завдовжки – понад 5 метрів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: