Концепт від Nissan: кросовер Juke EV буде виглядати досить незвично

Підпишись на нас:

На автосалоні в Токіо, що нещодавно завершився, Nissan продемонстрував незвичайний концепт-кар. Машина, що отримала промовисту назву Hyper Pynk, вразила як відвідувачів виставки, так і журналістів.

Подробиці

Японці аж ніяк не обіцяли, що зрештою відправлять прототип у “серію”. Хоча не виключено, що в підсумку саме він ляже в основу нового кросовера Juke, який стане електричним.

Який вигляд матиме такий “паркетник” продемонстрував незалежний дизайнер із британського порталу “AutoExpress”. Причому на його зображеннях Juke EV виглядає не зовсім так “кіберпанково”, як екстравагантний шоу-кар.

Кіберпанк-концепт Nissan стане прообразом для нового кросовера Juke EV: перші зображення

Подібності між передбачуваною серійною машиною і концептом полягають у незграбній поверхні їхніх кузовів, а також кремезній і присадкуватій посадці, підкресленій розширювачами колісних арок. Крім того, в обох автомобілів встановлено так звані “потаємні” дверні ручки.

Ззаду Juke EV і зовсім копіює іншу електричну модель Nissan, яка вже давно продається офіційно – Ariya.

До речі, саме у цього батарейного кросовера новий електричний “Жук” запозичить і платформу, але щоб не створювати йому конкуренцію, матиме довжину лише в 4,2-метра.

Цього має виявитися достатньо для того, щоб посадити всередині п’ятьох людей і залишити вільний простір для багажу позаду.

Кіберпанк-концепт Nissan стане прообразом для нового кросовера Juke EV: перші зображення

У продаж новий Nissan Juke EV, побудований на основі концепту Hyper Pynk, надійде до 2030 року. В якості суперників для нього виступлять: Hyundai Kona, Kia EV3 і Jeep Avenger.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: