ТОП-5 вживаних і надійних авто за 250 000 грн

Підпишись на нас:

При виборі вживаного авто варто скористатися актуальними рекомендаціями стосовно тих авто, які можна купувати в тому чи іншому бюджеті. Як приклад, можна розглянути моделі, які зараз доступні в межах 250 000 – 350 000 грн. Вони дуже комфортні та надійні.

Mazda 3

ТОП-5 б/в авто за 255 000 грн, на які майже не скаржаться власники

Багато автолюбителів в Україні придивляються до Mazda 3, але, з огляду на її високу вартість, частіше обходять стороною, а даремно. Це не тільки комфортний і добре оснащений автомобіль, а й досить надійна модель, яка за умови своєчасного обслуговування не доставляє власнику зайвих проблем. У поточному бюджеті зараз можна звернути увагу на “японця” у другому поколінні 2011 – 2012 років виробництва з пробігом близько 200 – 250 тис. км. Придбати можна модель з 1,6-літровим двигуном на “автоматі” або з механічною трансмісією.

Mitsubishi ASX

ТОП-5 б/в авто за 255 000 грн, на які майже не скаржаться власники

Якщо ретельно підійти до пошуку, а також поторгуватися з продавцем, то за 350 тисяч можна буде придбати цей компактний кросовер з пробігом до 250 тис. км. В даному випадку розглядати доведеться ASX найперших років виробництва. А саме перше покоління 2011 – 2012 років випуску в адекватному стані, але не без невеликих проблем. Автомобіль доволі надійний, комфортний і недорогий в утриманні, якщо власник робить всі ТО вчасно і не доводить справу до потреби в дорогому ремонті. Розглянути варто варіанти з 1,6-літровим двигуном на “механіці”.

Chevrolet Cruze

ТОП-5 б/в авто за 255 000 грн, на які майже не скаржаться власники

З цим бюджетом обов’язково варто звернути увагу на дану модель в рестайлінговій модифікації. Суть у тому, що це недорогий ТЗ як у плані купівлі, так і утримання. Ба більше, машина дуже надійна і не вимоглива в обслуговуванні. Наразі з бюджетом у 255 000 грн можна буде розглянути варіанти 2014 – 2015 років виробництва в хорошому стані і з пробігом до 200 тисяч км. Брати найкраще Cruze з двигуном об’ємом 1,6 літра на “автоматі”. Можна подивитися і варіанти з 1,8-літровим мотором, але це більш витратний в утриманні агрегат.

Skoda Rapid

Skoda Rapid

Далеко не завжди з таким бюджетом доцільно випускати з уваги “бюджетники”. Наприклад, за 255 тисяч можна зараз підібрати цю непогану модель у першому поколінні. Ключова перевага даного ТЗ над конкурентами, це кузов – ліфтбек, що приховує в багажному відсіку великий простір і відповідну зручність при навантаженні речей. Розглянути з таким бюджетом можна Rapid 2013 – 2015 років виробництва в дуже хорошому стані і з пробігом до 250 тис. км. Машина надійна і недорога в утриманні. Взяти варто версію з 1,6-літровим ДВЗ на “автоматі”.

Nissan Tiida

ТОП-5 б/в авто за 255 000 грн, на які майже не скаржаться власники

Альтернативою всьому перерахованому може назвати цей з першого погляду непримітний автомобіль. Особливість цієї моделі в тому, що вона має дуже хороше оснащення. Також тут встановлені живучі агрегати, які вимагають мінімум уваги при обслуговуванні, а також незначні фінансові витрати. Розглянути в даному випадку варто варіанти в першому поколінні в рестайлінговій модифікації, а саме моделі 2012 – 2013 років виробництва з 1,6-літровим силовим агрегатом на “механіці” або з АКПП.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: