Який вигляд матиме найдешевша Tesla показали на нових зображеннях

Підпишись на нас:

Наступним важливим проектом для американського автогіганта Tesla після пікапа Cybertruck стане найдешевший у лінійці компанії електромобіль, який розташується на нижній сходинці в ієрархії моделей бренду. Чого очікувати від дизайну цього автомобіля напередодні показав незалежний дизайнер із Малайзії з ніком “Theottle”.

Подробиці

На думку автомобільного художника, найбюджетніше дітище “Тесли” буде являти собою класичний хетчбек зі злегка піднятим кліренсом і зовнішнім виглядом, характерним для інших моделей американського автовиробника.

Спереду машині дістануться фари, якими комплектується, зокрема, седан Model 3, тоді як дизайн боковин і корми буде запозичений у кросовера Model Y. Традиційні для автовиробника приховані в кузові дверні ручки збережуться і допомагатимуть створенню меншого опору з повітрям.

Який вигляд матиме найдешевша Tesla показали на нових зображеннях

Яким виявиться технічне оснащення нової Tesla інформації поки що немає. Зате раніше з’ясувалося, скільки вона може коштувати.

На думку кількох інсайдерів, знайомих з планами американського автоконцерну, в “Теслі” постараються зробити ціну на Model 2 майже в 2 рази нижчою, ніж у випадку з її нинішньою найбюджетнішою моделлю – Model 3, яка коштує від 40 240 доларів. Якщо вірити чуткам, то мінімальний прайс за новий хетчбек компанії може скласти трохи менше 25 000 доларів.

Наскільки ця інформація виявиться дійсною дізнаємося тільки в 2024 році, коли новинка Tesla повинна надійти в офіційний продаж.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: