Популярний бюджетний кросовер Mitsubishi вперше отримав ліворульну версію

Підпишись на нас:

Через кілька місяців після світової прем’єри в Індонезії, компанія Mitsubishi виводить свій новий кросовер XForce на новий ринок збуту. Слідом за дебютним індонезійським ринком перша партія “паркетників” компанії з’явилася в іншій країні Азіатсько-Тихоокеанського регіону – В’єтнамі.

Подробиці

З огляду на обставину, що в цій державі правосторонній рух, йдеться вже не про SUV з кермом справа, а про кросовери з кермовою колонкою і педалями, розташованими зліва.

Відмінності між індонезійською та в’єтнамською версіями Mitsubishi XForce полягають не тільки в тому, де розташоване кермо та педалі.

Новий бюджетний кросовер Mitsubishi, за яким женуться покупці, отримав ліворульну версію

У ліворульного кросовера в оснащення увійдуть передові системи допомоги водієві (ADAS), що включають: автоматичне екстрене гальмування, моніторинг “сліпих” зон, а також адаптивний круїз-контроль і автоматичне дальнє світло фар, яких немає у праворульних “паркетників”.

Як двигун в’єтнамський XForce отримає 1,5-літровий 4-циліндровий бензиновий мотор, який буде повністю ідентичний індонезійському кросоверу. Його потужність становитиме ті самі 105 кінських сил і 141 Нм.

Новий бюджетний кросовер Mitsubishi, за яким женуться покупці, отримав ліворульну версію

Єдиним варіантом трансмісії буде варіатор, а привід знову виявиться тільки переднім.

У перспективі ліворульний Mitsubishi XForce може дістатися і до українського ринку, але станеться це тільки після того, як машина почне повноцінно сходити з конвеєра і потрапляти в розпорядження покупців, черга з яких уже вишикувалася на багато місяців вперед…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: