Renault анонсувала вихід нового доступного електрокара, який будуть збирати в Словенії

Підпишись на нас:

На європейському ринку, як і в деяких інших країнах, найбільший попит відзначений у сегменті електромобілів. Саме цей момент багато в чому стає причиною активного розвитку цього сегменту. Зокрема, компанія Renault до 2026 року готує прем’єру нового електрокара, який стане одним із найдешевших у модельному ряді. Його збірку буде організовано у Словенії.

Подробиці

Даною інформацією поділилося видання Automotive News, посилаючись на джерела, знайомі із планами французького бренду. Точні терміни та назва майбутньої новинки поки що невідомі. У будь-якому випадку, найближчим часом подробиці про модель стануть доступними. За габаритами вона буде компактнішою за нещодавно представлений Renault R5. Займатися розробкою автомобіля, як і інших електрокарів, буде спеціально створений для цього підрозділ Ampere. До 2030 року заплановано вихід шести автомобілів.

Крім цього, буде багаторазово збільшено обсяги виробництва електрифікованих моделей. На заводі, розташованому в Ново-Місці, Словенія, заплановано випуск 600 000 електрокарів у 2026 році, а через п’ять років – збиратиметься близько мільйона одиниць. До речі, на наступний рік заплановано вихід нових Scenic та R5, а пізніше з’явиться R4.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: