Toyota випустить пікап, який буде коштувати дешевше 10 000 доларів

Підпишись на нас:

На автосалоні в Токіо 2023 року, перейменованому в Japan Mobility Show, Toyota провела кілька прем’єр нових моделей. Однією з найцікавіших серед них виявився перспективний комерційний автомобіль, який має стати бюджетною альтернативою пікапу Hilux.

Подробиці

Машина отримала назву IMV 0, але в серійному варіанті носитиме іншу назву. Його головною відмінною рисою стане ціна менше 10 тисяч доларів.

Судячи з перших фотографій “товарного” пікапа, автомобіль матиме максимально простий, але сучасний дизайн, що споріднює його з нещодавно представленим Land Cruiser 250.

На автосалоні в Токіо 2023 року, перейменованому в Japan Mobility Show, Toyota провела кілька прем'єр нових моделей.

Машині дістануться прямокутні фари, але без світлодіодів, а з галогенними лампочками, а також суцільна передня частина з нефарбованого пластику, що поєднує в собі решітку радіатора, бампер і навіть крила машини.

Ймовірно, новинка Toyota носитиме не індекс IMV 01, а іншу назву. З огляду на те, що у неї багато спільного з Hilux, включаючи рамну конструкцію, не виключено, що автомобіль отримає назву Hilux Champ.

На автосалоні в Токіо 2023 року, перейменованому в Japan Mobility Show, Toyota провела кілька прем'єр нових моделей.

Технічні подробиці про “товарний” варіант пікапа поки що засекречені, але інсайдери запевняють, що під капотом машини розташується бензиновий 2-літровий 4-циліндровий мотор потужністю 139 кінських сил, агрегатований 5-швидкісною “механікою”, або 2,4-літровий “дизель”, який видає 150 к.с.

Продавати машину збираються переважно в країнах Південно-Східної Азії, де вона з’явиться ближче до початку 2025 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: