Представлено Honda Accord, який проїде на одному баку 1250 км

Підпишись на нас:

Прем’єра нового, одинадцятого покоління седана Honda Accord відбулася рівно рік тому. Реформений седан отримав переглянуту зовнішність і обзавівся гібридною силовою установкою. А тепер у знаменитої японської чотиридверки з’явилася так гібридна версія, здатна забезпечити значний запас ходу на одному баку.

Подробиці

Нове виконання “Акорда” отримало назву e:PHEV і використовує під капотом стандартний для моделі 2-літровий бензиновий мотор, що працює за циклом Аткінсона.

Асистує йому два електричні двигуни і тягова батарея більшого розміру, ніж у звичайному гібриді. У результаті сумарна потужність системи становить 215 кінських сил і 335 Нм, що на 8 к.с. більше, ніж у випадку з класичним тримоторником.

Представлено Honda Accord, який проїде на одному баку 1250 км

Дальність ходу виключно на електротязі машини становить 106 кілометрів, але завдяки 50-літровому паливному баку седан здатний проїжджати без дозаправок 1250 кілометрів. Це той показник, на який “Акорд” не був здатний у жодному зі своїх поколінь.

Зовні далекобійний седан майже нічим не відрізняється від звичайної 4-дверки. Єдина різниця, помітна оку, полягає в наявності на його лівому передньому крилі лючка для підзарядки акумулятора.

Представлено Honda Accord, який проїде на одному баку 1250 км

Першим і головним ринком для нової версії Accord стане Китай.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: