Гоночний суперкар Audi перетворили на автомобіль для доріг загального користування

Підпишись на нас:

Тюнінг-ательє ATB Sportsline перетворило гоночний суперкар Audi R8 2023 року на автомобіль, який можна використовувати на звичайних дорогах. Зазначимо, що виробник через 20 років присутності на ринку припиняє випуск цієї моделі. Тому цей тюнінг-проект має особливу цінність. Новинка отримала назву ABT XGT. Ця машина виявилася найекстремальнішою в лінійці і найдорожчою. Робота над нею тривала два роки.

Подробиці

Для того, щоб випустити цей автомобіль, компанії довелося отримати щонайменше 40 різних дозволів і сертифікатів. Завдяки цьому машину можна експлуатувати на дорогах загального користування. Зовні новинка не відрізняється від гоночного суперкара. Хіба що можна відзначити установку спереду 19-дюймових і ззаду 20-дюймових кованих коліс ABT з покришками Pirelli P Zero Trofeo R.

Ательє ATB Sportsline перетворило гоночний Audi R8 на дорожній автомобіль

Машина приводиться в рух за допомогою 5,2-літрового атмосферного двигуна V10, який генерує 640 к.с. потужності. Він поєднується з РКПП на сім швидкостей. Привід – задній. Максимально автомобіль може розігнатися до 310 км/год, хоча це залежить від налаштування регульованого спойлера на кормі. Маса машини досягла позначки в 1400 кг. Загалом вийде 99 екземплярів моделі. Її вартість становить 650 000 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: