У Кореї сфотографували новий бюджетний кросовер Hyundai, якому не потрібна АЗС

Підпишись на нас:

Компанія Hyundai готується до планового фейсліфтингу свого бестселера Hyundai Creta, але паралельно з ним інженери працюють над зовсім іншим варіантом цієї моделі, який працюватиме виключно на електриці. Напередодні таку машину сфотографували під час тестів в Південній Кореї.

Подробиці

Останні шпигунські знімки розкривають нові деталі щодо можливого дизайну електричного “паркетника”.

Судячи з них, Creta EV відрізнятиметься від модернізованого бензинового кросовера. Хоча стверджувати це зі стовідсотковою ймовірністю поки що складно, враховуючи рівень маскування прототипу.

Спереду машина може обзавестися зовсім іншим оформленням з С-подібними світлодіодними денними ходовими вогнями, закритою решіткою і зміненими фарами. Крім того, такий автомобіль має отримати легкосплавні колісні диски власного дизайну і, ймовірно, злегка перероблені ліхтарі та бампер.

У Кореї сфотографували нову Hyundai Creta з нульовою витратою бензину

Вихлопна труба, що безглуздо стирчить ззаду, в прототипі призначена тільки для того, щоб збентежити фотошпигунів. Зрозуміло, електричному кросоверу вона не потрібна від слова зовсім.

Усередині Creta EV очікується поява повністю цифрової комбінації приладів, а також нового селектора вибору режимів роботи трансмісії. В електричному кросовері важіль може переїхати на рульову колонку, як це було реалізовано в іншому електромобілі концерну – Ioniq 5.

У Кореї сфотографували нову Hyundai Creta з нульовою витратою бензину

Якою виявиться потужність електромотора машини невідомо, але ходять чутки, що для Creta EV припасли тягову батарею ємністю 50 кВт/год. Вона має забезпечити кросоверу запас ходу понад 500 кілометрів.

Прем’єра “Крети” з нульовою витратою бензину має відбутися ближче до кінця 2024 року. У продаж машина надійде у 2025-му.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: