З’явилися перші фото серійної версії хетчбека Renault 5, з яким можна забути про АЗС

Підпишись на нас:

Показаний близько двох років тому концепт Renault 5 готується до презентації, але вже в серійній версії. Днями прес-служба компанії Рено представила кілька зображень, що розкривають його дизайн. Як повідомляється, презентація Renault 5 2024 відбудеться наступного року в рамках Женевського автосалону, який відкриється 26 лютого.

Подробиці

Що стосується опублікованих у ЗМІ фото, то вони виявилися досить інформативними. Незважаючи на те, що на них показані окремі деталі екстер’єру, вже можна отримати уявлення про його зовнішній вигляд. Загалом, простежується той самий ретро-стиль, що й у показаного у 2021 році концепту. Основний акцент розробники роблять на оптиці, графіка якої надає зовнішності більш “живого” вигляду. Широкі колісні арки мають стильний і гармонійний вигляд з іншими деталями екстер’єру.

З'явилися перші фото серійної версії електричного хетчбека Renault 5

Загалом, можна помітити аеродинамічні обриси кузова. На окрему увагу заслуговує капот хетчбека, на якому розміщена велика вбудована панель з індикатором заряду тягового акумулятора. В її центрі розташована цифра “5”. При цьому ручки на дверях зроблені стандартного типу. У довжину автомобіль сягатиме 3 920 мм. Вбудована батарея на 52 кВт*год ємності забезпечить автономність у 400 км.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: