ТОП-4 найбільш невдалих автомобіля, продажі яких повністю провалилися

Підпишись на нас:

Іноді найамбітніші ідеї та проекти в автомобільній індустрії виявляються невдалими, а іноді навіть небезпечними. Про чотири приклади таких автомобілів розповів портал “Актуальні новини”.

Подробиці

Перший – AMC Pacer Ami. Ця машина була створена в Америці в 1970-х роках як компактний і місткий автомобіль. Але її незвичайний круглий кузов із великим склом і різною довжиною дверей викликав подив і глузування. Після п’яти років незатребуваності її було знято з виробництва.

AMC Pacer Ami
AMC Pacer Ami

Другий – Amphicar. Цей автомобіль був задуманий німецьким гонщиком Гансом Тріппелем у 1960-х роках як універсальний засіб пересування сушею і водою. Однак він був повільним і нестійким як на дорозі, так і на воді. До того ж, кузов машини був негерметичний, і вода могла проникати в салон. У результаті, більшість екземплярів цього авто було утилізовано.

Amphicar
Amphicar

Третій – Ford Pinto. Ця машина була випущена в 1970-х роках як бюджетна модель для американського ринку. При цьому, Ford Pinto мав паливний бак, розташований позаду, який під час зіткнення міг вибухнути, перетворюючи машину на вогняне пекло. Через цей дефект загинули сотні людей, а Ford Pinto був визнаний найгіршою машиною всіх часів.

Ford Pinto
Ford Pinto

Четвертий – Yugo GV. Цю машину було створено в Югославії в 1980-х роках як найдешевшу модель на ринку. Yugo GV коштував лише 4000 доларів, але за цю ціну покупець отримував машину з купою проблем. Автомобіль був настільки поганий, що став об’єктом жартів і насмішок. Незважаючи на це, він вироблявся до 2008 року, і його було продано в кількості понад 140 тис. екземплярів.

Yugo GV
Yugo GV

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: