Новий компатний мінівен від «бюджетного» суббренду Toyota показали на першому рендері

Підпишись на нас:

Японська марка Daihatsu, що належить концерну Toyota, випустила маленький мінівен з ім’ям Move в 1995 році. Автомобіль став родоначальником напряму кей-карів, що користуються в “країні сонця, що сходить” неймовірним попитом.

Подробиці

Поточне покоління Move з’явилося на ринку в 2014 році, а його рестайлінг датований 2017-м роком (на зображенні нижче). З огляду на велику перерву, незабаром на машину чекає довгоочікувана зміна генерацій. І перші уявлення про те, який вигляд вона матиме, вже є.

Рендер нового, сьомого за рахунком покоління Daihatsu Move опублікувало японське видання “BestCarWeb”, разом з яким розкрило певні подробиці про цей проект.

Судячи з комп’ютерної візуалізації, свіжа інтерпретація Move відрізнятиметься від попередника агресивнішим дизайном передньої частини кузова, де зміняться фари та радіаторна решітка, а також бампер.

Новий мікровен "дешевого" суббренду Toyota показали на першому рендері

Але найголовніша різниця між старою і новою моделлю полягатиме в конструкції дверей.

Якщо попередній Move оснащувався звичайним типом задніх дверей, то сучасний отримає розсувні двері, причому одразу з обох боків. Таке рішення дасть змогу спростити посадку в автомобіль і висадку з нього пасажирів.

За інформацією японських інсайдерів, прем’єра нового Daihatsu Move мала відбутися ще 3 липня 2023 року, але її довелося відкласти через проблеми під час краш-тестів. В якості нових термінів дебюту мікровена називають 2024 рік.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: