Toyota представить одразу два нових Land Cruiser: фірмова прохідність і більш економічні двигуни

Підпишись на нас:

Toyota планує розширити лінійку моделі Land Cruiser. Подробиці про два нові проекти розповів портал Autocar. Першим із них стане компактний позашляховик Compact Cruiser. За ним розташований великий кросовер Land Cruiser Se. За неофіційною інформацією, обидві моделі будуть електричними. Першу уніфікують із bZ4X і побудують на архітектурі e-TNGA. Друга своєю чергою отримає “гігакастове” шасі.

Подробиці

При цьому окремо зазначається, що розробка нових проєктів означає, що Toyota відмовиться від LC Prado 250. Позашляховик зі стандартним ДВЗ залишиться на ринку. Просто компанія розширить лінійку “Крузаків”, щоб автомобіль став затребуваним у різних категорій покупців.

Toyota готує одразу два нових Land Cruiser: позашляховики збережуть фірмову прохідність, але стануть економічнішими

Новий Compact Cruiser буде більш доступним порівняно з Prado. Він отримає класичний екстер’єр з акцентом на молодих автомобілістів, які віддають перевагу активному відпочинку. Land Cruiser SE своєю чергою буде виділятися за рахунок більших габаритів. Це буде розкішний кросовер із дальністю ходу в 1000 км. Новинки мають зберегти фірмову прохідність і повнопривідну трансмісію. Терміни прем’єри машин поки не повідомляються.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: