На Авдіївський напрямок поїхало 37 мікроавтобусів Volkswagen Transporter

Підпишись на нас:

Для українських захисників придбано чималий транш техніки. Волонтерська організація MK Foundation передала захисникам 37 мікроавтобусів Volkswagen TransporterMK Foundation передала захисникам 37 мікроавтобусів Volkswagen Transporter. Всі транспортери відправились на Авдіївський напрямок в розпорядження 3-ої окремої штурмової бригади.

На Авдіївський напрямок поїхало 37 мікроавтобусів Volkswagen Transporter

Це не перша допомога фонду ЗСУ, адже з початку повномасштабного вторгнення він передав 3-ій окремій штурмовій бригаді 118 автівок. MK Foundation тісно співпрацює з Natus Vincere, Maincast та Official S.T.A.L.K.E.R, а тому допомога належить старанням декількох волонтерських організацій.

На Авдіївський напрямок поїхало 37 мікроавтобусів Volkswagen TransporterАвтомобілі Volkswagen Transporter мають вагу від 1221 до 1403 кілограмів. Під капотом задньопривідної та повнопривідної моделі 2.0 TDI BMT знаходиться двигун на 150 к.с. Volkswagen Transporter на механічній КПП за 11,1 секунди розганяється за 14,3 секунди.

Загалом MK Foundation у партнерстві з Natus Vincere, Maincast та Official S.T.A.L.K.E.R. зібрали та придбали для ЗСУ 1208 цивільних автомобілів, 30 карет швидкої допомоги, 5 пожежних машин та 5 одиниць спецтехніки.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: