«BUGATTI» створює для ЗСУ військові причепи: фото

Підпишись на нас:

Війна змусила всіх українців перекваліфікуватись. Дехто став військовим, дехто волонтером, а дехто інженером-конструктором – головне, що всі злагоджено працюють на благо Перемоги.

«BUGATTI» створює для ЗСУ військові причепи: фотоТак сталось із героєм нашого сюжету, що до війни хотів власноруч побудувати дім на колесах, а тепер проєктує та створює причепи для потреб ЗСУ.

«BUGATTI» створює для ЗСУ військові причепи: фотоПана Євгена дуже надихнув досвід США, де часто використовують армійські причепи для Хаммерів як в бойових, так і в господарсько-побутових задачах. В ЗСУ такої техніки немає. Боєць 77 десантно-штурмової бригади Микола “Кокс” Натальчук також підтверджує, що захисникам бракує будь-якої техніки, навіть причепів.

«BUGATTI» створює для ЗСУ військові причепи: фотоСаме тому пан Євген вирішив взяти на себе процес виготовлення такого незвичного обладнання для ЗСУ. Майстер зі своїми товаришами врахував потреби військових та зробив все утилітарним та зручним. Рама, вісь, ресори – всі головні силові компоненти розраховані на роботу у важких умовах і в них закладено максимальний запас міцності. Дишло спроєктовано таким чином, щоб бути єдиним цілим з міцною рамою, борти навмисно зроблені не дуже високими, близько 40 см, і якщо вантажити по висоті бортів, то це буде приблизно 800 кг. Розрахункова вантажопідйомність 1000 кг, але максимально можна вантажити до 1400 кг.

«BUGATTI» створює для ЗСУ військові причепи: фотоДля причепа призначена спеціальну платформу, котра допоможе швидко розкласти маскувальну сітку. В причепі є ящик з інструментами і запасне колесо. Для зручності військових та більшої практичності майстри зробили широкі “крила”.

За словами пана Євгена, перші причепи вже відправились на передову. На виготовлення обладнання пішло три тижні, тому робота є постійно. Майстер Євген також попросив подякувати всім, хто допомагав фінансово, інструментами, знижками, порадами, і особливо своїй перевіреній команді з добровольчої роти ТРО «BUGATTI»:

  • Володимир «ПІЛОТ»;
  • Микола «КЕЛА»;
  • Руслан «ХІМІК»;
  • Сергій «ЧИЖИК»;
  • Сергій «АЛКАШ»;
  • Віталій «ФУТБОЛІСТ».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: