Російські військові отримали нову партію танків Т-90М

Підпишись на нас:

Російський державний аерокосмічний і оборонний концерн «Ростех» оголосив про поставку російським військам нової партії танків Т-90М «Прорив».

Подробиці

Ця остання партія, виготовлена ​​дочірньою компанією «Уралвагонзавод», підкреслює постійні зусилля Росії відновити втрати, яких росіяни зазнали під час війни в Україні.

Передача військової техніки збіглася зі святковим заходом у рамках передвиборної кампанії президента Володимира Путіна напередодні майбутніх виборів президента Росії.

За даними Ростеху, нещодавно поставлені танки мають низку вдосконалень, спрямованих на підвищення живучості екіпажу та ефективності бойових дій у бойових сценаріях.

Танки Т-90М «Прорив» мають комплексний захист і автоматизовану систему управління вогнем, розраховану на роботу в режимі 24/7. Модернізація танків включає заміну вежі, а також удосконалення силової установки, системи трансмісії та підвіски, що призвело до покращення захисту броні.

Однак західні аналітики та експерти висловлюють скептицизм щодо заяв російських офіційних осіб, критикуючи танк Т-90М за те, що він успадкував технічні недоліки, характерні для попередніх конструкцій танків радянської епохи, наприклад ті, які були виявлені в сімействі Т-72/80/90.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: