Вітчизняний автоскладальний завод “Кобальт-Фотон” передав вантажівки для ЗСУ

Підпишись на нас:

Державна спеціальна служба транспорту отримала п’ять китайських вантажівок. Техніка надійшла в розпорядження вітчизняного автоскладального заводу “Кобальт”, де українські фахівці дообладнали її.

“Підтримка має бути всебічна. Цей транспорт збирається в Україні. Сподіваюся, він послужить вірою і правдою для наших захисників”, – прокоментували подію українські інженери.

Вітчизняний автоскладальний завод "Кобальт-Фотон" передав вантажівки для ЗСУ

Дана техніка не вперше з’являється в Україні. Минулого року з бюджету Ужгорода було придбано такі ж чотири спеціалізовані бортові вантажні автомобілі.

Спеціалізовані бортові тентові вантажівки FKB-10-WBCХZ-03T відновлювали на ТОВ “Автоскладальне підприємство “Кобальт”. Вантажівка має повний привід та формулу 4х4. Під капотом знаходиться двигун 4-циліндровий рядний двигун Cummins (ISF3.8S5154) потужністю 157 к.с. Розхід палива вантажівки становить 14,3 л на 100 кілометрів. Вантажність техніки складає 10 тонн.

Вітчизняний автоскладальний завод "Кобальт-Фотон" передав вантажівки для ЗСУДля роботи розчищення дороги від повалених дерев чи визволення загрузлих автомобілів тут є фронтальна гідравлічна лебідка. Кузов може розмістити в собі особовий склад на лавках, а також може перевозити провізію, боєприпаси тощо.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: