Збройні сили США проводять масштабну логістичну операцію: 1500 одиниць техніки переміщують на вантажний корабель

Підпишись на нас:

Об’єднана база Чарлстон нещодавно оголосила про значну логістичну операцію, яка передбачає завантаження майже 1500 одиниць обладнання на вантажний корабель USNS Charlton.

Подробиці

Як зазначили в базі, цей маневр спрямований на забезпечення можливостей швидкого реагування на потенційні непередбачені ситуації.

До завантаженого обладнання входять предмети першої необхідності, такі як транспортні засоби, намети, радіостанції та запчастини, що має вирішальне значення для підтримки бойової групи бригади. Ця комплексна підготовка є частиною планових щоквартальних заходів, спрямованих на підтримку готовності до швидкого розгортання.

Збройні сили США проводять масштабну логістичну операцію

Ці спільні зусилля, за сприяння армійського батальйону польової підтримки, військового командування морських перевезень, 841-го транспортного батальйону та різних підрядників, підкреслюють здатність військових готуватися та реагувати на загрозу в тяжкі часи.

Після повного завантаження USNS Charlton буде розміщено в морі, і він буде готовий до негайного розгортання військових потужностей, коли виникне потреба.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: