Російські військові отримали БМП-3, які нібито «кращі за американські Bradley»

Підпишись на нас:

Великий російський оборонний конгломерат «Ростех» оголосив про поставку Збройним силам Росії нової партії бойових машин піхоти БМП-3.

Подробиці

Поставка, яку здійснює Курганмашзавод, дочірнє підприємство холдингу «Високоточні комплекси» Ростеха, є частиною виконання державного оборонного замовлення. БМП-3 радянської конструкції призначені як для ведення звичайних бойових дій, так і для виконання спеціалізованих завдань. Вони оснащені автоматизованими системами управління вогнем, а максимальна швидкість на суші досягає 70 км/год.

Заступник виконавчого директора з держоборонзамовлення та військово-технічного співробітництва Курганмашзаводу Роман Хромов заявив про нібито перевагу БМП-3 над американським аналогом БМП “Бредлі”. За словами Хромова, аналіз трофейних машин підтверджує, що БМП-3 перевершує Бредлі за різними параметрами, включаючи вогневу міць, мобільність, простоту експлуатації, обслуговування та ремонту.

За останні два роки Курганмашзавод нарощував виробничі потужності для відновлення колосальних втрат російської армії в Україні.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: