Haval випустить величезний пікап, який стане бюджетним конкурентом Toyota Sequoia

Підпишись на нас:

Great Wall Motors продовжує розширювати своє величезне портфоліо SUV за допомогою останнього доповнення від Haval. Компанія опублікувала перше офіційне фото позашляховика P04, в основі якого, очевидно, лежить пікап King Kong Cannon.

Подробиці

Haval P04 є китайським еквівалентом Toyota Sequoia, як основного повнорозмірного позашляховика на базі пікапа такого ж розміру. Повідомляється, що модель має довжину 5,2 м і має колісну базу близько 3 м. Якщо ці цифри точні, то P04 трохи менший за King Kong Cannon, який доступний у стандартній і довгій версіях розміром 5365 мм і 5635 мм відповідно.

Haval P04
Haval P04
Great Wall Cannon
Great Wall Cannon

Форма фар, хромована решітка радіатора, повітрозабірники бампера, капот і покриття на скульптурних крилах виглядають дуже схожими на King Kong Cannon, але не ідентичними до побратима пікапа. Окрім емблеми Haval на носі та іншого малюнка решітки радіатора, P04 також вирізняється круглими колісними арками та, звичайно, закритим кузовом із п’ятьма дверима. Ми не маємо фотографій інтер’єру, який, здається, може мати трирядне розташування.

Haval не вдавався в подробиці щодо основи SUV. Однак модель, швидше за все, заснована на драбинчастій рамній архітектурі гармати Кінг-Конг. Він також міг використовувати однакові силові агрегати, з бензиновими та дизельними варіантами. Місцеві ЗМІ припускають, що Haval P04 дебютує з 2,0-літровим бензиновим двигуном, який працює в парі з автоматичною коробкою передач.

Вихід на ринок Haval P04 у Китаї очікується в четвертому кварталі 2023 року. Ймовірно, це буде найдовша модель у місцевому асортименті Haval, позиціонована вище H-Dog, Cool Dog, Big Dog, Shenshou, H6 і H9.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: