Українські безпілотники підірвали ЗРК «Тор-М2» і російську систему протиракетної оборони

Підпишись на нас:

Служба безпеки України (СБУ) підірвала смертоносним безпілотником-камікадзе систему протиракетної оборони російського виробництва.

Подробиці

На відео, яке було оприлюднено в четвер, показано, як підрозділ СБУ за допомогою безпілотників-камікадзе знищив російський тактичний зенітно-ракетний комплекс «Тор-М2» і рідкісну систему протиракетної оборони С-300ВМ.

Відео поширили разом із підписом: «У відповідь на кожен російський «ракетний удар у відплату» [Москва в четвер заявила, що масований удар по Україні, здійснений вранці, є «відплатою»], ми будемо завдавати справжню відплату – знищити окупантів, їх бази та техніку!».

Українські безпілотники підірвали ЗРК «Тор-М2» і російську систему протиракетної оборони

С-300ВМ є однією з найпотужніших систем ППО Росії. Це багатоканальна система протиракетної оборони великої дальності, розроблена та виготовлена ​​компанією «Алмаз-Антей».

Основна роль С-300ВМ – захист військових сил, життєво важливих промислових і військових об’єктів від масованих атак з повітря.

За даними російського державного агентства з експорту озброєнь «Рособоронекспорт», С-300ВМ може вражати балістичні ракети малої та середньої дальності, крилаті ракети, високоточну зброю, стратегічну та тактичну авіацію та літаки радіоелектронної боротьби.

С-300ВМ знаходиться на озброєнні російської армії. Венесуела отримала дві системи протиповітряної оборони С-300ВМ у квітні 2013 року. Росія також запропонувала цю ракетну систему Туреччині та Саудівській Аравії.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Актуальна стрічка новин: