Rheinmetall і Lockheed Martin розробляють нову ракетну установку: вогнева підтримка на відстані до 400 кілометрів

Німецький оборонний конгломерат Rheinmetall і головний постачальник зброї для Пентагону Lockheed Martin збираються спільно представити свою глобальну мобільну артилерійську ракетну систему (GMARS) на оборонній виставці Eurosatory 2024.

Підпишись на нас:

Розроблений для задоволення мінливих потреб сучасного поля бою, GMARS пропонує точні та економічно ефективні місії вогневої підтримки на відстані до 400 кілометрів.

Система GMARS — це універсальна реактивна система залпового вогню з двома капсулами, яка підтримує поточні та майбутні місії залпового вогню великої дальності. Він забезпечує цілодобовий точний вогонь у будь-яку погоду, підвищуючи стратегічні можливості збройних сил.

GMARS, розроблений як відповідь на зростаючий попит на реактивну артилерію великої дальності, є результатом співпраці між Rheinmetall і Lockheed Martin, розпочатої в 2023 році. Система інтегрує пускову установку з двома капсулами, здатну стріляти РСЗВ боєприпасами MFOM (некерованими ракетами), що забезпечує точність і ефективність на великій відстані.

Система GMARS пропонує гнучкість для зростання та адаптації, підтримуючи майбутні можливості та збільшені радіуси дії понад 400 кілометрів. Ця адаптивність гарантує, що GMARS залишається актуальним і цінним активом для збройних сил, які стикаються з постійними загрозами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: