В Україні з’явиться віртуальна мережа АЗС з реальним паливом

Підпишись на нас:

На українському ринку скоро з’явиться оператор мережі АЗС, який запропонує паливо за привабливими цінами, використовуючи мережу різних заправних станцій.

Подробиці

Новий гравець UPS (акронім від United Petrol Station) керуватиметься через власний додаток Profit. Оператор сформований ексглавою мережі заправок “Прайм” Дмитром Леушкіним.

З його слів, команда UPS має намір контролювати закупівлю пального за аналогією з традиційними мережами заправок. Також передбачено внутрішні домовленості з контролю точності наливу. Головною перевагою зазначено відсутність витрат на утримання АЗС на кшталт оренди, зарплат, комуналки тощо, що особливо важливо за низьких обсягів продажів взимку.

Формула 1+1=3

1. Користувацька перевага (клієнти отримують вигідніші цінові пропозиції завдяки економії на утриманні АЗС).

2. Вигода для власників АЗС (отримують додатковий дохід через фіксовану ціну з продажу та збільшення обороту, плюс застосування праймівських бензовозів забезпечує стабільну якість палива, що особливо цінується далекобійниками).

3. Ефективність моделі (замість будівництва нових заправок, UPS об’єднує зусилля з наявними АЗС, що дає змогу конкурувати з дискаунтерами завдяки пропозиції вигідніших умов без порушення законів і накрутки цін).

У планах Леушкіна – відкриття близько 40 пунктів присутності на основних трасах країни.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: