Оновлений Mitsubishi ASX більше не копія Renault Captur: опубліковано ціни та комплектації кросовера

Компанія Mitsubishi кілька місяців тому представила оновлений ASX. Якщо його минула версія була повною копією Renault Captur, то ця візуально не схожа на французьку модель. Однак Mitsubishi ASX 2024 року багато запозичив у цього кросовера. Зокрема, це стосується технічної частини та обладнання. Зараз ASX виходить на європейський ринок.

Підпишись на нас:

За японську модель тут запросили від 21 390 євро. Кросовер запропонований у трьох виконаннях. У рамках проведеної модернізації він позбувся під’єднуваної гібридної установки, оскільки версія з нею погано продавалася. За замовчуванням ASX комплектується літровим турбодвигуном, який видає до 90 к.с. і 160 Н*м. З цим мотором пропонується тільки 6-ступінчаста “механіка”. За доплату можна купити турбоагрегат на 1,3 літра, що розвиває до 140 к.с. Цей мотор поєднується з “м’яким” гібридом і доповнюється на вибір 6-ступінчастою “механікою” або 7-швидкісним “роботом”.

Оновлений Mitsubishi ASX більше не копія Renault Captur: опубліковано ціни та комплектації "японця"

ASX вийшов також із гібридом, що самозаряджається (HEV). Цей варіант кросовера видає до 145 к.с. До складу цієї версії увійшов компактний акумулятор, що забезпечує невеликий запас ходу на електротязі.

Оновлений Mitsubishi ASX більше не копія Renault Captur: опубліковано ціни та комплектації "японця"

Стандартно кросовер оснащується світлодіодною світлотехнікою, шістьма подушками безпеки, безключовим доступом, 10,4-дюймовим тачскріном та іншими опціями. У наступних версіях з’являються контроль “мертвих” зон, асистент утримання в смузі, бездротова зарядка і камери з 360-градусним оглядом.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: