Volkswagen випускає останній «заряджений» Golf R з двигунами внутрішнього згорання

Компанія Volkswagen представила оновлений хетбчек Golf R. Вийшовши слідом за версією GTI, цей автомобіль набув тих самих обрисів кузова. Оновлений Volkswagen Golf R 2025 року, згідно з інформацією, що надходить, стане останньою версією німецької моделі, оснащеної ДВЗ: майбутній хетчбек перетвориться на електрокар. Але поки що виробник пропонує більше потужності та технологій.

Підпишись на нас:

Німецька новинка отримала гладку передню частину кузова з бампером, доповненими широким повітрозабірником. Хетчбек комплектується фірмовим логотипом зі світлодіодним підсвічуванням. Новинка отримала спортивні бічні “спідниці” та колісні диски діаметром 18 або 19 дюймів. Позаду з’явилися інші ліхтарі та чорний дифузор із глянцевою поверхнею. Вихлопна система доповнена чотирма патрубками.

Volkswagen випускає останній Golf R зі звичними моторами: хетчбек став більш "розумним"

Опціонально з хетчбеком йдуть нові 19-дюймові ковані колісні диски, які на 20% легші за звичайні та підвищують ефективність охолодження гальм. Усередині автомобіля з’явився 12,9-дюймовий сенсорний екран з поліпшеним інтерфейсом. Також Volkswagen модернізував клімат і впровадив голосового помічника з підтримкою ChatGPT.

Volkswagen випускає останній Golf R зі звичними моторами: хетчбек став більш "розумним"

Під капотом у хетчбека розміщується 2-літровий двигун із турбонаддувом, що видає до 328 к.с. і 420 Н*м. Новинка виявилася на 13 к.с. потужнішою за свого попередника. Мотор доповнюється 7-швидкісним “роботом” і повним приводом із системою векторизації крутного моменту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: