Land Rover представив «заряджений» варіант позашляховика Defender Octa з поліпшеною прохідністю

Офіційно дебютував новий Land Rover Defender Octa 2025 року. Це найпотужніший варіант цієї моделі за всю її історію. Під капотом автомобіля встановлено 4,4-літровий м'який гібридний двигун V8 із подвійним турбонаддувом, який видає 626 к.с. Крім того, британський бренд переробив підвіску позашляховика і переглянув його дизайн, що б він міг показати всі свої можливості.

Підпишись на нас:

Автомобіль оснащений шасі Land Rover 6D Dynamics, яке усуває нахили кузова і забезпечує оптимальну шарнірність підвіски для досягнення найкращих характеристик на бездоріжжі. Він також вищий за стандартний Defender, має довші та міцніші важелі та унікальні передні амортизатори. В якості трансмісії на машину встановлено 8-ступінчасту АКПП. За словами компанії, позашляховик може розганятися до 96 км/год за 3,8 секунди при максимальній швидкості 250 км/год.

Представлено новий Land Rover Defender Octa - найпотужніший варіант за всю історію моделі з поліпшеною прохідністю

Новинка “взута” в 22-дюймові легкосплавні диски, на які надіті всесезонні покришки. Перероблені бампери покращують кути в’їзду і з’їзду, а оновлена решітка радіатора збільшує потік повітря під капотом. На кормі можна побачити 4-кутні труби з активною вихлопною системою. Усередині автомобіль оснащений новими сидіннями підвищеної комфортності з більшою підтримкою і вбудованими підголівниками. Також можна замовити позашляховик зі спеціальним оздобленням, яке охоплює деталі з вуглецевого волокна, вдосконалені шини підвищеної прохідності тощо. Вартість позашляховика стартує з 152 000 доларів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: