Mitsubishi готується відродити позашляховик Pajero: він буде схожий на Outlander

Компанія Mitsubishi розглядає можливість відродження Pajero у 2027 році. Позашляховик буде побудований на базі Outlander і отримає гібридну установку, що підключається. Зарубіжні дизайнери вже опублікували рендери Mitsubishi Pajero 2027, показавши, який вигляд може мати автомобіль. Судячи з них, це буде розкішна модель з передовими технологіями і відмінними позашляховими здібностями.

Підпишись на нас:

Передбачається, що у плані розкоші відроджена модель зможе скласти конкуренцію Range Rover. Дизайн новинки, судячи з рендерів, виконаний у стилістиці свого молодшого брата з “плаваючим” дахом. Від нього Pajero відрізняється більш значними габаритними розмірами, високою лінією капота і збільшеним кліренсом. Тонкі ДХВ з LED-“начинкою” розташовані над геометричними вставками, що оточують основні блоки фар. Передній бампер спроектований таким чином, щоб збільшити кути зближення з бездоріжжям. Динамічний бічний профіль із затемненими стійками і молдингами колісних арок надає машині сучасний і стильний зовнішній вигляд.

Mitsubishi готується відродити позашляховик Pajero: він буде схожий на Outlander. Перші зображення

Позаду розміщені Т-подібний блок ліхтарів на всю ширину кузова і роздільні багажні двері з окремою скляною секцією для зручного доступу. Салон позашляховика буде технологічним із приладовою панеллю з багаторівневим дизайном і окремим тачпадом мультимедіа. Природно, що автомобіль буде 7-місним. Згідно з ранніми звітами, Pajero отримає поліпшену версію гібридної трансмісії Outlander об’ємом 2,4 літра, що підключається. Її потужність має становити понад 382 к.с.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: