Рестайлінговий Kia Sportage стане найбезпечнішим автомобілем у сегменті

Рестайлінгова версія Kia Sportage 2025 року продовжує вдосконалюватися. Автомобіль в черговий раз був помічений під час тестових випробувань. Оновлення паркетника включатиме в себе передові елементи дизайну і технології, натхненні електричними моделями корейської марки, такими як EV9 і EV3. Цей крок свідчить про прихильність Kia до інновацій.

Підпишись на нас:

Відмінною особливістю нового Sportage, запозиченою у “електричок”, стане система освітлення Starmap. Цей елемент не тільки підвищує привабливість автомобіля, але також покращує оглядовість і безпеку. На оптиці можна побачити хитромудрі візерунки, схожі на сузір’я. Вони призначені не тільки для естетичної мети, а й мають зробити паркетник помітнішим для інших водіїв і пішоходів. Тим самим підвищиться безпека під час водіння в нічний час.

Рестайлінговий Kia Sportage стане найбезпечнішим автомобілем у сегменті: нові подробиці про оснащення

Усередині автомобіля буде встановлена нова інформаційно-розважальна система з трьома екранами. Вона обіцяє простий і зручний інтерфейс, що об’єднує навігацію, різні додатки та налаштування машини. Дизайн інтер’єру буде виконаний у стилістиці останнього Sorento з якісними матеріалами та елегантними лініями. Моторна лінійка кросовера складатиметься з ефективних двигунів. Не виключена поява гібридного або повністю електричного варіанту. Також варто зазначити, що оновлений Sportage має стати одним із найбезпечніших автомобілів у своєму сегменті завдяки наявності вдосконалених технологій допомоги водієві.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: