Українські морські піхотинці демонструють Humvee з ракетною установкою і лазерним наведенням

37-а окрема бригада морської піхоти України опублікувала фото свого броньованого Humvee, оснащеного чотиризарядними ракетними установками з лазерним наведенням.

Підпишись на нас:

На фотографіях показано американський броньований M1152A1 Humvee, оснащений чотиризарядною пусковою установкою Arnold Defense LAND-LGR4.

Зображення демонструють бойове використання цієї системи, показуючи, як Humvee стріляє ракетами Advanced Precision Kill Weapon System II (APKWS II) по наземних цілях. Пускова установка LAND-LGR4 в основному призначена для стрільби 70-мм ракетами з лазерним наведенням, але також може використовувати некеровані ракети.

Ракети Advanced Precision Kill Weapon System II (APKWS II)
Ракети Advanced Precision Kill Weapon System II (APKWS II)

Ракети APKWS II складаються з трьох основних компонентів: бойової частини, ракетного двигуна та секції наведення, яка інтегрована між боєголовкою та двигуном. Ця модульність дозволяє використовувати різні типи боєголовок, що робить систему універсальною для різних бойових сценаріїв.

Пускова установка Arnold Defense LAND-LGR4
Пускова установка Arnold Defense LAND-LGR4

Розгортання ракетних Humvee підвищує тактичну гнучкість і вогневу міць українських морських піхотинців. Використання ракет APKWS II забезпечує можливість точного наведення, що дозволяє наносити прицільні удари по позиціях противника.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: