Безпілотник знищив величезний російський склад боєприпасів

Безпілотники односторонньої дії, більш відомі як дрони-смертники, знищили великий склад боєприпасів поблизу села Сергіївка Воронезької області Росії.

Підпишись на нас:

Атака сталася вночі та призвела до знищення значного запасу ракет, артилерійських снарядів, танкових снарядів і боєприпасів до стрілецької зброї.

Губернатор Воронезької області Олександр Гусєв заявив, що нібито всі безпілотники були збиті, але осколки впали на «вибухові предмети» на складі, викликавши детонацію. Гусєв не уточнив кількість задіяних безпілотників.

Водночас у Міноборони Росії не повідомляли про перехоплення безпілотників у Воронезькій області. Однак вони підтвердили факт збиття літального апарату над Білгородською областю.

Місцеві жителі повідомили, що всю ніч чули потужні вибухи, а потім інтенсивні детонації. Стовп диму з місця все ще видно за кілька кілометрів.

Цей склад боєприпасів є критично важливим пунктом постачання російських військ, які беруть участь у бойових діях в Україні. Втрата цього об’єкта може суттєво вплинути на їхні матеріально-технічні можливості.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: