Бюджетний і економічний кросовер від Dacia стане заміною для Sandero Stepway

Нещодавно компанія Dacia офіційно підтвердила початок розробки над новим компактним кросовером, який з часом замінить Sandero Stepway. Про цю модель поки що відомо мало. Виробник навіть не повідомив, з якою назвою автомобіль вийде на ринок. Але незважаючи на сказане, в Мережі вже з'явився перший рендер румунської новинки. Також розкрито деякі технічні деталі.

Підпишись на нас:

Згідно з попередньою інформацією, офіційна презентація румунської моделі відбудеться у 2027 році. Автомобіль представлятиме B-сегмент. Його довжина, ймовірно, не перевищить 4150 мм. З чуток, майбутній кросовер запозичить низку технічних і технологічних рішень у Duster, нова версія якого дебютувала відносно недавно. Зазначимо, що трохи раніше на ринок вийде великий Bigster. Тобто Dacia фактично випускатиме 3 різні версії кросовера Duster.

Новий бюджетний крос від Dacia на заміну Sandero Stepway: перше зображення і характеристики

Відомо також, що компактна новинка сильно відрізнятиметься від нинішнього Sandero Stepway. Тобто, як показує рендер, Dacia не обмежиться розробкою кузова для майбутнього кросовера. У новинки буде більше вільного простору і високий дорожній просвіт.

Новий бюджетний крос від Dacia на заміну Sandero Stepway: перше зображення і характеристики

Очікується, що в основу кросовера ляже платформа CMF-B. Під капотом у новинки встановлять бензиновий мотор і агрегат, що споживає газ. Крім того, на вибір нададуть “м’який” і повноцінний гібриди.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: