Toyota офіційно припинила виробництво позашляховиків з популярним турбодизельним мотором V8

Компанія Toyota кілька років тому почала переводити всі свої автомобілі на більш економічні мотори. Через це навіть великі позашляховики позбулися деяких двигунів. Але скоро Toyota відмовиться від виробництва автомобілів з 4,5-літровим турбодизельним мотором V8. Компанія припинила прийом заявок на купівлю позашляховика Land Cruiser 70 з таким агрегатом.

Підпишись на нас:

Зазначимо, що поки що це рішення тимчасове. Японська компанія припинила приймати замовлення на цей позашляховик на 2 роки. Однак, судячи з інформації, що надходить, Toyota дійсно відмовляється від виробництва турбодизельних двигунів V8. Це рішення торкнеться і пікапів, побудованих на базі Land Cruiser 70. Зараз японська компанія працює над задоволенням замовлень, отриманих раніше.

Компанія Toyota кілька років тому почала переводити всі свої автомобілі на більш економічні мотори.

Це рішення примітне тим, що зазначені автомобілі користуються високим попитом в Австралії. Так, наприклад, компанія отримала таку кількість замовлень на дворядний пікап 79-ї серії, що вони будуть повністю виконані тільки до кінця 2025 року.

Компанія Toyota кілька років тому почала переводити всі свої автомобілі на більш економічні мотори.

Замість мотора V8 Toyota пропонуватиме покупцям позашляховик із 2,8-літровим турбодизельним агрегатом, що видає до 204 к.с. і 450 Н*м. Тобто потужність автомобілів японської марки не зменшиться, оскільки V8 розвиває зараз до 205 к.с. за тієї ж кількості крутильного моменту. З цим мотором віднедавна пропонується нова 5-ступінчаста механічна КПП.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: