Chevrolet може повернути на світовий ринок Spark: тепер це буде бюджетний кросовер

Концерн General Motors раніше відмовився від виробництва дешевих автомобілів компактного розміру. Однак, згідно з інформацією, що надходить, це рішення може бути переглянуто. Компанія Chevrolet планує повернути на світовий ринок компактний хетчбек Spark. Але це буде зовсім інша модель. Зокрема, майбутній Chevrolet Spark EUV вийде у вигляді кросовера.

Підпишись на нас:

На це побічно вказує патентна заявка, подана американським виробником. Він зареєстрував права на назву Spark EUV. Раніше з тією ж абревіатурою випускався електричний Bolt. Тобто майбутній Spark вийде у вигляді електрокара. Але, як і його попередник, американська новинка має бути дешевою. При цьому, що примітно, патентна заявка була подана в Лаосі. Тобто не виключено, що електричний Spark поставлятимуть тільки в країни Південно-Східної Азії.

Chevrolet може повернути Spark на світовий ринок як дешевий кросовер - перші подробиці

Зазначимо, що Chevrolet не дає жодних коментарів з цього приводу. Можливо, що компанія обмежиться лише реєстрацією прав на товарний знак. Але повернення Bolt у вигляді кросовера натякає на те, що Chevrolet дійсно націлився на сегмент електричних SUV компактного розміру. Тим паче що такі автомобілі користуються хорошим попитом.

Chevrolet може повернути Spark на світовий ринок як дешевий кросовер - перші подробиці

Імовірність появи Spark EUV зумовлена ще й тим, що майбутній Bolt, згідно з офіційною заявою, виявиться більшим за свого попередника. У зв’язку з цим у Chevrolet з’явиться вільна ніша в модельному ряду.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: