Прикордонна служба показала роботу 80-річної гармати БС-3: відео

Підпишись на нас:

В прикордонній службі України оприлюднили відео, на якому показано застосування польової 100-мм гармати БС-3 зразка 1944 року. Відеоролик з’явився на сторінці у Facebook 15-го мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон».

Відео було підписано з погрозою для окупантів за кожну дитину, чиє дитинство було зруйновано. На кадрах військові продемонстрували бойову роботу БС-3.

Військові працюють по ворожим позиціям з гармати БС-3 зразка 1944 року, а також 100-мм унітарними снарядами М63Р1 від BALKAN NovoTeh. Даний тип боєприпасів відносяться до сколково-фугасних боєприпасів масою 15,6 кг та вибуховою речовиною до 1,48 кг. Стріляє боєприпас на відстань 20,6 км. Вибухівка представлена сумішшю тротилу.

Історія БС-3 тривала з 1944 по 1951 роки. Під час Другої світової війни гармата працювала по ворожим фашистським танкам по типу Panther або Pz. Kpfw. VI Ausf.E.

2 КОМЕНТАРІ

  1. Мрак. Маразм.
    У меня дома стоит Т34 на постаменте, тоже можна забрать для армии. Я на нуле использую таблицы стрельбы 30-х годов. Могу еще рогатку сделать, ножи метательные, копья, луки….

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: