ЗМІ опублікували фото унікального BMW, який компанія раніше ніколи не випускала

Компанія BMW відносно недавно представила нову платформу Neue Klasse. Вона розрахована переважно на електрифіковані автомобілі різного типу. Але, як стало відомо пізніше, переведення машин на цю платформу призведе до того, що вони можуть втратити стиль, характерний для BMW. Це припущення підтверджує ще один концепт, який баварська марка вивела на випробування.

Підпишись на нас:

Автомобіль, назва якого поки що невідома, виділяється нестандартною конфігурацією. Точніше, ця модель візуально не схожа на жоден продукт, що коли-небудь випускала баварська компанія. Зовні вона схожа на спортивне купе з піднятою задньою частиною. Спереду у новинки розміщується декоративна вставка, в яку вбудовані оригінальні фари. Корма відрізняється ступінчастою конфігурацією і доповнюється єдиним ліхтарем, представленим у вигляді тонкої світлодіодної стрічки.

На перших фотографіях розкривається новий BMW, який компанія раніше ніколи не випускала

Повідомляється, що цей автомобіль отримає мотор-колесо. Тобто новинка оснащується чотирма електродвигунами, кожен з яких видає до 335 к.с. і 400 Н*м. Сукупна потужність становить 1340 к.с., але, як припускають аналітики, серійний варіант цього автомобіля розвиватиме не більше 800 к.с. Про інші характеристики новинки поки що нічого невідомо.

На перших фотографіях розкривається новий BMW, який компанія раніше ніколи не випускала

Очікується, що інтер’єр у представленої моделі буде витриманий у стилі, який BMW раніше застосувала в iX. Презентація цього автомобіля відбудеться ближче до кінця десятиліття.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: