Volkswagen кардинально оновив Amarok, якому вже 15 років: перша офіційна фотографія

Аргентинський підрозділ компанії Volkswagen опублікував першу офіційну фотографію оновленого Amarok для південноамериканського ринку. Тут оригінальний пікап дебютував ще 2009 року. Незважаючи на те, що бренд називає новий Volkswagen Amarok 2025 року моделлю третього покоління, насправді це масштабний фейсліфтинг першої генерації.

Підпишись на нас:

Amarok другого покоління сьогодні доступний на багатьох інших ринках, включно з Європою та Австралією. Ця версія ділить свої базові характеристики з Ford Ranger. Щодо новинки, то, судячи з фото, їй дістався значно перероблений профіль, який перейняв свіжі риси останніх моделей марки. “Родзинкою” лицьового боку є фари, вбудовані в оновлену решітку радіатора, а також світлодіодна смуга на всю ширину. Бампер став більш рельєфним із повітрозабірниками, що нагадують ті, що стоять на Saverio.

Volkswagen кардинально оновив Amarok, якому вже 15 років: перша офіційна фотографія

На кормі основні зміни зосереджені в графіці ліхтарів. Також відзначимо новий дизайн легкосплавних дисків. Подробиці про технічні характеристики автомобіля поки що не повідомляються. Але невелика емблема на решітці радіатора припускає, що нинішній 3,0-літровий турбодизельний V6 може бути замінений на менший 2,0-літровий 4-циліндровий наддувний дизель. Ще виробник має оновити шасі та додати сучасні технології в салон. Найімовірніше, Volkswagen продовжить пропонувати версії пікапа з одно- і двомісною кабіною.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин: